Галена е една от певиците,  на която всяко едно участие

...
Галена е една от певиците,  на която всяко едно участие
Коментари Харесай

Галена си показа прашките на Слънчака

Галена е една от певиците,  на която всяко едно присъединяване се трансформира в щоу. Въпреки, че е майка на двама сина не се срами да си демонстрира на сцената женските прелести.

Подобно нещо се случи при присъединяване на чалгаджийката в едно от нощните заведения на Слънчев бряг. Певицата се появи с блестяща къса поличка, която колкото да покри задните й елементи. И в един миг Галена реши, че единствено да пее не е задоволително и се наведе по този начин, че публиката освен изпадна в възторг от бельото на певицата, а мъжете изгубиха мозъка и  дума от видяното.

Посетителите на клуба дни наред описват за скандалното държание на певицата. Която не спряла да се кълчи в такт с музиката и да се майтапи с мъжете, да ги предизвика  със буйни погледи и други неприлични подмятания.

От разголения й тоалет се виждат освен бельото и интимните й елементи, само че и загара, с който се е сдобила Галена по тялото.

Не инцидентно часове преди присъединяване й пред нощния клуб имало напор от гости, пристигнали да я видят и да се позабавляват с Галена.

Инфо: България през днешния ден

Тагове: new Галена Галена по прашки Галена бельо Галена на Слънчев бряг
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР